lørdag 8. oktober 2011

Sealine resort

Vi startet dagen med fotballtreningen til Tage klokken 0800!! Tidlig nok det på en fridag. Her er det med andre ord ikke mulighet for å ligge å dra seg i helgene.... I dag var det mye kamp spilling og lite teknisk trening. Når gutta da deles i lag, er det en kaptein på hvert lag. Det er vistnok kapteinen som bestemmer hvor på banen gutta skal spille. Litt merkelig opplegg akkurat det der.

Tage ble plassert i mål, mål, og atter mål helt til treneren grep inn. Deretter gikk det i forsvar. Jeg måtte skyte inn til treneren at Tage- og flere med han, også måtte få prøve seg i angrep... Og at det kanskje var greit å rullerer litt på de ulike posisjonene- eller hva det nå heter. Vel, vi får se hva som skjer. Han fikk nå iallefall satt inn et mål mens han var i forsvar, så da var det ikke så ille med å spille i forsvar allikevel ;0)


Christian, Mattias og Tage.
Det meste av dagen har vi vært på Sealine Beach resort. Et fint strandhotell som ligger et stykke unna Doha, og ved "starten" hvor man kjører inn i ørkenen. Der har vi kosa oss i flre timer sammen med flere andre norske familier som også bor i Doha. Kjekt!!


Ikke alltid kjekt å bli tatt bilde av........
Trym svømmer som en fisk nå og det er bare så utrolig herlig. Han som syntes vannet var så skummelt da vi kom hit i compounden for 3 uker siden.


Kanskje det blir tur alene neste gang?
Tage og Geir ble med de andre gutta for å kjøre ATV. Tage syntes vist det virket for skummelt å kjøre alene, men han satt på med Geir. Geir var superfornøyd og syntes det var helt topp. Neste gang skal jeg å være med.....

I morgen er det ny uke og nye muligheter for å lære seg mer engelsk;0))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar