lørdag 15. oktober 2011

Hagesenter

Dagen startet tidlig som vanlig.... Helgene her nede er ikke akkurat egnet til å ligge å sove lenge desverre. I dag tidlig skulle Tage på trening og jeg på utflukt med "Norsk i Qatar".


Tage mater kattene HVER morgen....

Vi var fem jenter som kjørte av gårde for å finne et stort hagesenter som ligger et stykke utenfor Doha. Vi kjørt og vi fant!!! Det var dårlig merket hvor det lå, men vi fant innkjøringen. Der måtte vi gjennom en port og bli innskrevet av en vakt. Deretter var jakten igang med å finne hvor plantene befant seg!!! Bare dumt å skilte hvor man kan handle....... Det var x antall drivhuslignende hus å begynne å saumfare. Etter er par "miss" fant vi noen hus med mange fine planter. Både planter til å ha inne og ute.


Juletre?
Noen av oss handlet mer enn andre, men de fleste var veldig fornøyd med både pris og utvalg. Jeg skal tilbake å handle når vi har flyttet!!! 
Vekket gamle minner fra Ladeveien i Trondheim....
Nå har vi vel kommet frem til at vi må leie oss en bil en måneds tid, og spørsmålet da er hvor mye penger vi skal legge i det... Vi håper og håper at det ordner seg med at vi kan få kjøpt en bil snart.

I morgen er det søndag og ny uke igjen, også begynner det å nærme seg "på tide å flytte igjen..."

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar