torsdag 13. oktober 2011

Helg

Deilige torsdag...

I dag startet jeg dagen med ukesamling på skolen. Tage sin klasse hadde flott underholdning. Temaet var enkelt fortalt "skriving,- og hvordan vi bygger opp setninger med et godt språk når vi skriver". Ingen diplom eller gullkort til Tage i dag, men han var veldig fornøyd med innsatsen på podiet. Kjekt å se Tage i fri utfoldelse på scenen sammen med de andre i klassen.

Full konsentrasjon....
Hele klassen til Mrs Djedid
Lunchtreff med de norske damene var kjempekoselig. Vi var litt færre i dag, fordi flere av damene har besøk fra Norge. Lørdag skal "norsk i Qatar" ha fellestur til et stort plantemarked utenfor byen. det blir kjekt å få sjekket ut litt mtp beplanting til blomsterkasser.

I eftermiddag trodde vi at vi skulle fått oppleve regn! Vi så det var mørkegrått på den andre siden av byen, og det nærmet seg her vi bor. Kassa damen i nærbutikken ventet på regnet sa hun. Dersom det begynner å regne skulle hun ut å kjenne på det fortalte hun. Jeg fortalte at vi er fra Norge, og at vi ikke kom til å bry oss om å kjenne på regnet.... Hun kunne videre fortelle at i fjor hadde det regnet to ganger her i Doha. Jeg spurte om det da plasker ned og varte en stund, men da så hun rart på meg.... Tror kanskje det stopper like fort som det kommer! Men, regnet kom aldri hit på denne siden av byen i dag. Dit vi skal flytte derimot hadde det kommet en del nedbør, og det hadde vært store vanndammer i gatene.

Det vi derimot opplevde var et snev av en liten sandstorm. En plutselig kraftig vind, totalt grå horisont og små små sandkorn som kom i voldsom fart. Vi løp i full fart hjem fra bassenget for å skjeme oss fra sanden...

Kvelden har vi tilbragt i Souqen..... Kjempekoselig!


En blid guttegjeng i Souqen i kveld.

Noe for enhver smak

Plass til flere personer i de største kjelene.
En sliten trillebor sjafør tar seg en hvil.
God helg alle sammen;o)

1 kommentar:

  1. Hallo. Det er alltid gøy å lese her inne. Du er så flink til å skrive, Lindis! Snakkes. klem fra meg

    SvarSlett