fredag 7. oktober 2011

Dhowe tur

I dag har vi hatt en delig og rolig formiddag hjemme. Gutta våkner desverre altfor tidlig, for klokka var bare halv seks da Tage var klar for å stå opp. Vi andre holdt oss i senga litt lenger.... Ikke så lett når sola står opp midt på natten og dagslyset kommer tidlig inn i soverommet til gutta.

Jeg våknet selv i morges av at det ble varslet om dagens første bønn klokken fem. "Venninna" mi Sarah fra Egypt kunne fortelle meg på forrige fotball trening at det er det samme som blir ropt ut fra moskeene hver dag. Det samme fem ganger om dagen. Det er en forberedelse, varsling eller en slags påminnelse om at det nærmer seg bønnetid. Vi som har trodd at det blir lest fra den hellige bok,- men det er det altså ikke.



Dagens høydepunkt var båttur på sjøen utenfor Doha. Vi var ca 40 personer, av de var det fire barn. Båten kjørte en halvtimes tid utover i sjøen før den ankret opp. Der lå vi oppankret i flere timer. Vi kunne kjøre banan, ring, vannski eller vannbrett etter båt. De hadde også 3 vannskutere til disposisjon. Tage og jeg kjørte banan og vi hadde det veldig artig. Trym syntes ikke noe om å skulle bevege seg ute i åpen sjø, så han holdt seg i båten hele tiden. Like blid;0)



Spennende å oppleve mangfoldet på jobben til Geir. Der jobber det mennesker fra Sverige, Danmark, Sør Afrika, Malaysia, Iran, Australia, USA, Phillipinene, Nepal og Sudan og.... Over 20 nasjoner ifølge Geir. Mange koselige mennesker.

Vannskuterkjøring var kjempeartig. Både Geir og jeg kosa oss som unger.

Kosestund

Mørket kommer fort over Doha downtown.

Klokken har passert fem og det er nesten svart! Lysene fra downtown gir flott skue fra sjøen.
Gutta var trøtte og klare for senga når vi kom hjem i sjutiden... I morgen blir det strand og kjøring med firehjuling i ørken for de av oss som tørr!!!

2 kommentarer:

  1. Det ser bare helt fantastisk ut!! Og du Lindis, du blir bare penere og penere. Så glad i deg<3 På tide med litt skyping igjen:-)

    SvarSlett
  2. Hei alle 4!
    Fint å lese hvordan dere har det!
    Klem Lena

    SvarSlett