fredag 14. oktober 2011

Mathletics

Trym sin store interesse om dagen har blitt nettstedet Mathletics. Det er der både han og Tage må gjøre matteleksene. Trym er blitt helt hekta, og gjør oppgave på oppgave. Får hver oppgave de gjør- og klarer, oppnår de poeng. Disse poengene kan de benytte til å "handle" for. Veldig stas! De kan også være med å konkurrere med andre elever som også er pålogget. Det er skoler rundt om i hele verden som benytter samme nettsted, og i dag har det vært elever fra USA og England som ha vært konkurrentene. Trym slo de andre "ned i støvlene", og ble selvfølgelig superstolt av deg selv. Tage derimot skulle også konkurrere, og ble "slått ned i støvlene" av de andre. Han ble helt stresset når han skulle svare på oppgavene, og spesielt når han så at de andre allerede hadde svart... Man kan ikke være i best i alt prøvde jeg å si.

Trym har trent i formiddag, og treningsøkten ble avkortet med 15 minutter pga varmen. Høy luftfuktigheten og temperatur på ca 35 grader ble veldig varmt for gutta som trente i sola. Vi var like blide begge to for å kunne dra hjem litt før.

Ellers kan jeg fortelle at det er en familie som ønsker å leie huset vårt. Går alt i orden på mandag, får de nøklene og flytter inn allerede da... Vi håper og tror det går i orden, og at det er noen fine mennesker som kan trives og ivareta huset vårt.

I kveld har vi vært på kino for første gang her nede. Vi så Løvenes konge i 3D. Fin film, og de fleste av oss kjenner vel historien... Gutta var fornøyd, så da må vel vi voksne også si oss fornøyde. En noe uvant opplevelse mtp lydnivå på selve filmen, men også lydnivået og støyen i salen var noe helt annet enn hva vi er vane med hjemme i Norge.


Popcorn og brus på kino i Qatar også!

Ellers er vi på sofa jakt om dagen. Vi var heldige å overtok en sofa etter noen andre, men den egner seg best til å bare se men ikke sitte på.... Smerte altså! Blir litt matt, for å være ærlig mtp det møbelstyret her.

Hører rykter om temperaturer ned mot null hjemme på Hvaler. Ser for meg frostrøyken som snart kommer, og blir blank i øynene bare ved tanken. Høsten er en fantasisk tid, men nå kommer vel kanskje vinteren fortere enn de fleste av dere ønsker.

I morgen blir det plantemarked med norske klubben;o)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar