mandag 14. mai 2012

Emir Cup

I går kveld var en varm og kjekk opplevelse. Det var finale i fotball cupen her i Qatar, og Al Sadd møtte Al Gharrafa. Vi trodde det skulle bli "glissent" på tribunene, men "jaggu" ble det nesten fullt. Det ble sagt over høytalerne at det var 50000 mennesker der! Vi satt benket sammen med dish dash kledde men og barn, og damer i niqab. Kjekt å se at det var så mange arabere på fotballkamp... Asiaterne var ikke i flertall i går, og det var første gang vi var på ett arrangement hvor de lokale dominerte.

De lokale dominerer



Emiren på vei til å overvære kampen

Vi gikk ti minutt før ordinær spilletid var slutt. Da var stillingen 0-0. Det var samme resultat når dommeren blåste av kampen, så kampen gikk direkte til straffespark konkurranse. Der endte kampen med 4-3 til Al Gharrafa. Tage ble fornøyd med resultatet!

I dag har jeg hatt den o'store plantekjøpe dagen. En mail fra norske klubben tikket inn i morges om at en norsk familie som reiser fra landet i juni skulle selge uteplantene sine! Jeg fikk kjøpt både "small plants og big plants" for en billig penge. Nå begynner det å bli bra med uteplanter, så da gjelder det å huske på å gi de vann... Når temperaturen er 40-45 grader i skyggen, blir det VELDIG varmt i sola. Plantene må daglig ha vann for å overleve.

Nå har Geir og jeg vært å løpt side om side på møllene i gym'n, og det er straks middag på taket! Ha en flott uke alle sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar