lørdag 12. mai 2012

Badeland og friidrettstevne

I går hadde vi en travel og kjekk dag.

I strålende sol og høy temperatur kjørte vi avgårde til badeland. Selve parken var ikke så stor, men den var mer enn stor nok for oss. De hadde både små sklier, store sklier, bølgebasseng og en kanal hvor vi kunne flyte avgårde på ringer. Både store og små hadde det gøy, og det var helt greit at det var 40+ i luften. Hjemme går man jo ofte å fryser når man er på utendørs badeland. Vi unngikk det i går!


Trym og Rune 

På kvelden var vi å så på verdenseliten i friidrett sammen med Cicci, Anders og Jan. Der satt vi å heiet på de norske jentene som hoppet stav, kastet spyd og løp 3000m. Ndure løp inn til en 3 plass på 200m og det var jo veldig stas! Med "heia Norge" rop rett før start, så vi at han fikk med seg at det var nordmenn på tribunen.

Diamond league

I kveld blir det tur til Khalifa stadion, nasjonal stadion i Qatar. Der skal det spilles finale i serien, og Tage skal få oppfylt sin drøm å komme på Khalifa stadion å se fotball kamp. Stadion har en kapasitet på 40000, så det blir nok "glissent" på tribunene. I går var det svært varmt å sitte ute å overvære friidrett, og det blir nok like varmt i kveld. Men, hva gjør man ikke for å se bra fotball...

6 kommentarer:

  1. Dette høres jo spennende ut for oss her i Nord. Det er så hyggelig at du er så flink til å skrive blogger, så har vi liksom fortsatt kontakt med dere selv om avstanden er stor. Det virker som om denne helgen har vært ekstra begivenhetsrik også. Her i Nord har sola tttet frem, og shortsen har kommet frem. Akkurat nå i kveld - kl 1936 -viser temperaturen 15 grader og det er jo ikke ille etter en kald periode. Vi ønsker dere en fin uke igjen. Tor Gustav

    SvarSlett
  2. Vi så også på fridrett fra Doha! Så etter dere,men nei......Det som var litt artig var introen til sendinga med mange kjente bygg fra Doha....du vet: der har jeg vært o.s.v.....Takk til Trym (og frøken)for hyggelig svar på mail. Det synes jeg var stas ! Vi er på hytta nå, hjem i morgen.Snåsurt og endel snø enda!

    SvarSlett
  3. Heisan vennen, tenkte dere kanskje var på stadion- så etter dere:) savnet deg i Oslo i går- hadde en topp dag på Holmekollstafetten- og vi fikk nøyaktig sammen tid som i fjor... kanskje du er med neste år:) Klem, Heidi:)

    SvarSlett
  4. Tenkte på dere.. Artig med samme tid da! Det er jo egentlig litt utrolig;-)

    SvarSlett