torsdag 10. mai 2012

Danse assembly!

Skolen som gutta går på, har hatt besøk av to flinke danse instruktører fra Nederland denne uken. Dans er en del av gymnastikk pensumet på skolen, og hva kan da vel være bedre enn å leie inn to danse instruktører?! Jeg syntes nå det må være såpass på en international skole...

Elevene var kjempeflinke, og vi foreldre var mektig imponerte over hva gutta fra Nederland hadde klart å lære bort på den lille tiden de hadde til rådighet. Hver klasse hadde sitt eget dansenummer hvor de representerte ulike land, og de var kledd i farger fra flagget. Det var ulike sjangere og barna var svært engasjerte på scenen.

Alle elevene på scenen samtidig og takker for applausen

Mange foreldre og annen familie hadde møtt opp for å overvære sine håpefulle i aksjon. Det var en flott forestilling, og ble glad og stolt over at gutta er en del av Compass International School Doha.

Dagens svømmetrening var den siste før svømmestevne neste uke. Jeg har ikke hatt det helt klart, og har trodd at alle på svømmelaget skulle være med på svømmestevne. Men der tok jeg altså feil. Svømmelaget har trening hver torsdag frem til sommerferien, men det er bare noen som blir med på stevne neste uke. Tage ble veldig glad da han fikk utdelt et ark hvor det stod at han var tatt ut til å delta! Han som først ikke ville på svømming... Vi vet ikke hvilken øvelse han skal delta i, med det er definitivt krål han håndterer best. Blir spennende å se på onsdag. Vi gleder oss.

I morgen skal vi på tur til en vannpark som ligger litt utenfor Doha by. Der skal vi møte "en gjeng" og bade og ha det gøy. På kvelden blir det å overvære Diamond league friidrett live i Doha. Det gleder jeg meg veldig til!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar