lørdag 26. november 2011

Strømbrudd

Vi har opplevd regnvær for tredje gang her nede i dag... Jeg syntes egentlig at det begynner å bli nok med nedbør nå! Temperaturen faller som tidligere nevnt etter hver gang det kommer regn, og mye under 20 grader syntes jeg ikke det trenger å bli. Ikke har vi tatt med oss klær til det heller....

I morges klokken halv åtte oppleves 19 grader og overskyet vær som kjølig. Tage klaget ikke på temperaturen på vei til trening, så det er vel heller jeg som er blitt bortskjemt med varmen. Tror nok at den "varme" varmen er på vei bort for noen måneder nå, men hvem vet?

Geir hadde seriøse planer om å kjøpe alkohol, og til og med svinekjøtt i dag. Tenk det, svinekjøtt i Qatar. MEN, utsalget er stengt på lørdager og det fikk Geir vite i dag!! Vi som hadde gledet oss til ett glass rødvin ilag med ost og kjeks i kveld;o) Tomorrow, tomorrow......... Store problemer her nede som dere forstår;o)

Vi har ett nytt bilprosjekt på gang desverre (pes det der altså), og i dag har vi vært å sett og prøvekjørt en Nissan Xterra. En god ørkenbil.... Å kjøpe en sjuseter kan være fornuftig med tanke på besøk, men vi bør vel først og fremst tenke på oss selv og vårt behov. Å måtte kjøre to biler når vi er flere enn fem i huset, er ikke et kostnadsmessig tema så lenge bensinprisen er 1,50 kroner literen.

Like etter vi kom hjem i eftermiddag ble det strømbrudd i huset. Det har vi ikke opplevd før, men en gang må være den første for det også.... Vi som har fersk norsk laks i kjøleskapet og greier. Etter fem timer kom den "plutselig" tilbake, men vi har fremdeles ikke turt å lukke opp hverken kjøleskap eller fryser.

Laksen ble byttet ut mot et måltid hos Mc Donald borti gata, så vi får ta fisken i morgen. Geir fikk klipt seg i nabobygget til Mc Donalds for den nette sum av 23 norske kroner.

Gutta var veldig tidlig i seng i kveld, og den store grunnen var at huset fremdeles var mørklagt da vi kom hjem etter å ha spist middag. Hodelykt og starinlys gjorde susen, og Emil var like stas i "mørket"....

Hele familien er småtrøtte etter å ha vært sent oppe to kvelder, så stemningen er litt "slækk" i huset i kveld....  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar