lørdag 19. november 2011

"Hjemmedag"

Home sweet home...... Stemmer ikke 100%, men det har vært veldig deilig å bare være hjemme i dag. Tage og Geir var på fotballtrening i morges, men bortsett fra det har vi holdt oss hjemme. Tror dette er den roligeste helgen vi har hatt etter at vi kom hit.

På treningen i dag fikk Tage tilbud om å komme å trene en ekstra dag i uken. I følge treneren til Tage, får de beste gutta i hver aldersgruppe dette tilbudet (skryt ja, men det må være lov....). Så da får vi stille opp så klart, slik at Tage kan komme enda nærmere drømmen om å bli fotballspiller.... Jeg har sagt fra til han at jeg bør huskes på pga all skolisse knytingen- og Trym som trofast følgesvenn på sidelinjen.... ;o)

Trym ville svært gjerne til bassenget i dag også, og han har stort sett vært under vann i hele dag. Er så glad for at han har kommet dit at han tør å dykke.

I eftermiddag har vi "sløva'n" på takterassen og spist hjemmelaget hamburger i bakgården;o) Gutta la seg halv sju!!!!!


Trym har tatt bilde fra takterassen


Meditasjon etter inspirasjon fra Kung Fu Panda......

Stor gutt


Diskusjon av tilbud til TBC.....

Noen ord på slutten om Trym. Han har den siste tiden vært veldig opptatt av kontorrekvisita.... Når mamma og pappa var er, etablerte han firmaet TBC i sammen med pappa. TBC står for Trym Bestefar Company! Til jul og bursdag står PC og PC væske!! høyt på listen... Skal tidlig krøkes;o)) Mye kommer selvfølgelig fra at han har vært med Geir på kontoret og at Geir sin jobb er i fokus her nede, men allikevel.....

I eftermiddag "tikket" Geir inn et tilbud til TBC som ble diskutert på terassen. Artig å følge Trym sin tidlige interesse for business. Tage er ikke akkurat der;o)

I morgen skal Tage være med Marco fra Italia hjem etter skolen. Da tror jeg lillekjærest og jeg skal kose oss alene...

1 kommentar:

  1. For en super idè å lage firma sammen med bestefar! Er vel Trym som er direktøren? Og direktører må ha fin pc i fin pc-veske;)
    Kjempegøy å høre at det går så bra med Tage på fotballbanen!!!!
    Lindis, du må lese mailen din på Facebook!!!
    Beate

    SvarSlett