tirsdag 8. november 2011

Ørken....

I dag våknet vi igjen til strålende sol og knallblå himmel! Etter regnværet i går har temperaturen falt, og i morges var det bare 22 grader. Det begynner tydeligvis å bli vinter her også.... Har ikke funnet frem vintertøyet ennå!

Vi kjørte tidlig avgårde, sørover mot ørken og Inland Sea. Klokken halv ti i morges, kjørte vi tre biler innover i ørken;0)

Vi hadde ikke kjørt lenge før vi kjørte forbi en en liten flokk med dromedarer... Måtte selvfølgelig ta bilde av gjengen på tur.



Etter et par stopp, og litt "vandring" i sanden fant vi veien til Inland Sea og fikk laget oss en "camp". Det var sterk vind i dag, så vi prøvde etter beste evne og søke ly for vind og sand som kom i full fart. Trengte ikke skrubbe kroppen da vi kom hjem i kveld...


"Campen"

Kjekt på tur

Glad i å posere.....

Bilen sin det....
Araberne er glad i Toyota. Veldig glad i Toyota. Store,  veldig store Toyotaer.... I ørken ser det ut til at de aller fleste kjører Toyota. Jo større, jo bedre... Vi derimot, kjører en Kia Sorento. Overraskende bra ørkenbil. Vi kommer fram de fleste steder. I dag kjørte vi oss fast et par ganger, men Geir fikk manøvrert oss løs like raskt som vi hadde satt oss fast. Må innrømme at spenningen og pulsen stiger når vi kjører "bånn gass" for å komme oss opp sanddynene... Artig! Mamma og pappa syntes det var spennende å være med i ørken, og var fornøyd med kjøringen til svigersønnen. Håper de ikke blir helt "ødelagt" i kroppen i morgen etter all ristingen......

Teltleire "overalt" i ørken under Eid (høytiden)....


Noen er mer glad i å bli tatt bilde av enn andre.......

Vi har hatt en super dag i ørken, og store og små har kost seg. I morgen ligger det ann til shopping på mamma, pappa og meg på formiddagen....

3 kommentarer:

  1. Himmel og hav, SÅÅÅÅ fine bilder!!!! Håper du holder av høstferien neste år, for dit vil vi også;-) Supergodt å se at dere koser dere med ferie, stor klem til alle 6!

    SvarSlett
  2. Takk for herlige bilder og flotte hverdagsskildringer. Vi følger med dere hver dag. Kjersti og Tor Gustav

    SvarSlett
  3. Digger ørken, kanskje det nærmeste man kommer en snødekket vidde andre steder en i Norge. Hvis derer ikke allerede vet det så er det et trikk å slippe ut lufte i dekka hvsi man setter seg fast i løs sand. ned til et bars trykk. Lurt med tryjj måler og pumpe når man kommer tilbake til asfalt. De har det helt sikkert på Biltema eller på ClasOlson i soken. :)

    ab

    SvarSlett