søndag 6. november 2011

Ferie....

Herlig med ferie;0) Var litt misunnelig på dere hjemme da dere hadde høstferie, men den som venter på noe godt..... Nå er det vår tur! Og med mamma og pappa her samtidig, er det helt topp. Nå får jo vi også vært litt turister her nede.... Har nemlig ventet med å besøke et par steder i påvente av besøk nå under Eid.

I dag våknet vi til tom vanntank!! Ifølge Geir er det vistnok 4-5 pumper som sørger for at vi har vann i krana. Ikke så rart at det stopper opp da kanskje.... Etter et par runder med telefoner, ble det vann i krana igjen. Mye nytt å forholde seg til;o) Klarte meg uten å ta til tårer i dag, så da er jeg vel mer i "vater" jeg også tror jeg.

Gardinene i huset, ble tatt ned og sendt til vask den dagen vi flyttet inn. I følge "gardinmannen" skulle det ta 3 dager før de var på plass igjen. Vel, 3 dager ble til 10. Tidsperspektiv, og tid er ikke det samme her som hjemme i Norge... Så, etter å ha mast, mast og mast om å få de opp, kom de endelig i dag. Har vært noen tidlige morgener for å si det sånn... Tidlig lyst her nede, og det har det selvsagt blitt på soverommene i disse dagene også.


Gjør seg med gardiner.....


Stua....


Stort kjøkken....

Formiddagen har vi tilbragt ved og i bassenget;0)


Stas med vanntrampoline



I eftermiddag tok vi turen til Katara, Qatar Cultural Village. Et nytt "kulturelt område" i byen. Det var første gang vi var der alle sammen... Mye spennende og se;0)









I morgen har Trym ytret ønske om å gå på museum(!!), så da går turen til Museum of Islamic Art hvis det er åpent... På eftermiddagen inviterer compounden til Eid Barbeque Party. Vi gleder oss;0)

1 kommentar:

  1. Morsomt å se bilder fra huset;) Det er jo kjempefint, selv om "stilen" er litt annerledes enn i huset på Asmaløy...!
    Masse klemmer til dere alle, og særlig til foreldrene dine Lindis! Det må være utrolig kjekt for dere alle å være samlet...Er så flott å se at Øivind smiler så fint på alle bildene;)
    Klem klem klem klem fra Beate

    SvarSlett