torsdag 10. november 2011

Akvariefisk...

I dag har vi fått innstallert kabeltv. Geir syntes den minste familiepakken var nok for oss, så nå kan det virke som vi har noen hundre kanaler å velge mellom....... Tage, som er den store tv slaven i huset var særdeles fornøyd. Spesielt med at det var MANGE sportskanaler, og i blandt dem flere fotballkamper som pågikk samtidig da han sjekket utvalget i morges.

Vi hadde planlagt tur til dyrehagen, men der åpnet det ikke før i eftermiddag. Da ble det helomvendig på planene våre. Første stopp ble apoteket for å få tak i noe for å lindre myggestikkene til pappa. Myggen som kommer på besøk, sørger for å holde seg til han stakkar. Vi andre har knapt merket at det er mygg, mens han har fåt stikk etter stikk!!!!

Etter apoteket ble det tur med gondolbåten i Villagio kjøpesenter.


Gondoltur

Vi fortsatte turen til fots. Videre til tivoliet i kjøpesenteret........


Store og små gutter kosa seg


Usikker på hvem som var mest ivrig...

I eftermiddag møtte vi Geir etter an var ferdig på jobb i Souqen. Trym hadde med seg lommeboka, og var veldig klar for å kjøpe fisk!! Han hadde knapt tid til å spise middag, og likte dårlig at vi andre skulle se oss omkring i Souqen før han skulle kjøpe fisk.


Artig ja!



Fine familien min



Trym klar med pengene...

Tage kjøpte med en romkamerat til Frans og Herkules. Sorry Beate, men Tage ville ha to guttenavn på skilpaddene!! Kanksje det var Beate som kom flyttende i kveld?  Skilpadde 3 var betydelig større enn Frans og Herkules, så det kan jo bli spennende......


Ferdig innstallert på rommet.


Nye antrekk i kveld... Skal benyttes i ørken!


Nå er det helg igjen her hos oss. Gutta begynner ikke på skolen før mandag, så søndag blir også feriedag i forbindelse med Eid. I morgen er planen å besøke dyrehagen når den åpner på eftermiddagen.

1 kommentar:

  1. Så flotte ørkenantrekk! Men det som slo meg enda tydeligere er hvor laaaang Tage er blitt! Skjønner at hatten tar litt av æren, men han må da ha vokst masse?
    Beate

    SvarSlett