fredag 25. november 2011

Frisørbesøk

I morges var vi trøtte! Da klokka ringte klokka sju, var jeg veldig glad det ikke var jeg som skulle stå opp å være med Tage på trening. Tage ville heller ikke på trening, men det hang garantert sammen med at klokken hadde passert midnatt før han var i seng i natt!


Mattelekser

Vel hjemme fra trening, var det nesten rett til mattelekser. Tage har den siste uken ikke hatt særlig lyst til å gå på skolen. De fleste morgener har han sagt klart og tydelig "jeg vil ikke på skolen". Det har kommet frem at han føler han "ikke forstår noenting av noenting". Det han har problemer med, er i matematikk. Mest pga fagspråket på engelsk. Jeg har utfordringer selv med å forstå hva de spør etter i oppgavene. Etter en rundt med ordbok og litt "googles" skjønner jeg jo hva de er ute etter og får forklart til Tage. Det får jo ikke han til på skolen, og da kommer frustrasjonen..... Litt matematikk på en tid av døgnet hvor han ikke er så sliten er derfor lurt.

Dagens høydepunkt var å få klipt håret til gutta. Ingen av de har klipt seg siden i sommer, og spesielt Tage begynner å få temmelig utartet "liggesveis" på morgenen. Trym gikk med på å bli klipt etter å ha blitt "overtalt". Tage derimot "sparer". Jada.... Avtalen ble at han skal "legge ned" håret om morgene og se noenlunde ut. Hvis ikke, blir det hårklipp neste helg. Jeg spurte om han sparer til "Felix lengde"? Nei, ikke så langt fikk jeg da til svar. Kristoffer Skipstad lengde da? "Ja, no' sånt" var svaret....


"Ventekø" hos frisøren

Håret til Trym ble klippet, og resultatet ble fint;o) Fikk ikke lov til å ta bilde av han i stolen. Utrolig, han som elsker å bli tatt bilde av! Ei lita "snelle" fra Fillipinene klipte og klipte og klipte og.... Hun hadde god tid altså, og hun har definitivt ikke akkordlønn!! Hadde vært ei å hatt i salongen det Trine!!


Velkommen

I kveld har vi hatt Caroline og Ebbe med barna på besøk. Siden utetemperaturen i dag har vært nede i 22 grader, ble det innekveld med hjemmelaget pizza...... Bacon, parmaskinke og serranoskinke er som dere vet mangelvarer her i Qatar. Bresola skinke ble av den grunn en god erstatter på pizzaen i kveld;o))

Geir har nå fått de nødvendige papirene (forhåpentligvis) for å få alkohollisens. I morgen blir det derfor tur til alkoholutsalget for å få ordnet med lisens! Vi gleder oss..... 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar