lørdag 12. november 2011

ATV kjøring....

I dag hadde vi planer om ATV kjøring i sanddynene og bading på Sealine Resort.

Dagen startet med at rørleggeren kom! Hurra for det... Han tok et bad om gangen, og om det er helt bra nå gjenstår å se. Jeg syntes egentlig det lukter værre på badet vårt nå, etter han har vært å "gøra i dritten"!! Æsj.......... Jeg syntes han fortjente noen rialer (Qatarsk valuta), men Geir svarte at "det er jobben hans da". Vel, jo det er jo det, men jeg syntes nå litt synd på han som måtte "grave" i vår dritt, så noen rialer fikk han!!

Etter "dostyret" kjørte vi av gårde, retning ørken. Pappa, Geir og jeg leide oss en ATV og kjørte avgårde i sanddynene. Ingen av guttene ville kjøre... Geir var moderat i størrelsen på de vi leide, så neste gang må vi definitivt opp i størrelse på motoren. Vi kjørte oss fast en etter en..... Men, veldig artig da! Tror nok at det er mer artig om vi kommer oss opp noen flere sanddyner, og ikke setter oss fast så lett. I følge Geir, gikk det lettere forrige gang han kjørte- da med en større ATV.


Artig til pappa......


Prøver seg på bakken....



Geir følger etter......



Obs..... kjørt seg fast!



For liten motor.............

Klokka var langt på dag da vi var ferdige å kjøre, så det ble liten tid til bading på Sealine. Vi valgte derfor å kjøre hjemover igjen, med lunch stopp i Mesaieed. "Byen" hvor den norske skolen ligger... Vi hadde ikke mer enn gått innenfor en butikk før mamma og jeg fikk spørsmål om vi var fra Norge..... jada;o)

Sent i kveld går turen til flyplassen. Mamma og pappa reiser hjem i natt... Vi har hatt noen fine uker sammen, og vi trøster gutta med at det ikke er lenge til jul. Også får vi besøk igjen i februar av svigermor og storebror.

Er det noen hjemme som har lyst til å komme på besøk på nyåret eller til våren, er dere velkommen;o)

1 kommentar:

  1. Høres ut som dere har det helt topp der nede. Første jeg leser hver dag er bloggen din. Veldig morsomt å følge dere:)) Klem fra Vesla..

    SvarSlett