onsdag 9. november 2011

Brazil vs Egypt

Høydepuktet i dag, må  være at jeg har kjøpt billetter til fotballkampen mellom Brasil og Egypt førstkommende mandag i Doha!!! Halleluja............. Store og små gleder seg, og fortsettelse følger!

Nå har det definitivet blitt kjøligere i været her i Doha. Temperaturen på dagtid ligger på mellom 22-25 grader, og på kveldstid rundt 20. Har ikke så lyst til å si det egentlig, men det begynner å bli kjølig på kvelden..... Trenger ikke å bli noe kjøligere nå syntes jeg.

I dag har vi vært på handletur.. Vel, handletur og handletur. Hverken min kjære mor eller jeg har svart belte i shopping, så det ble mest "window shopping". Vi hadde en koselig formiddag sammen på Villagio. Geir og gutta var glad de kunne være hjemme.......

I eftermiddag stekte mamma vaffler;o) Vi kosa oss med Anne, naboen og gutta hennes. Nabogutten fra Pakistan var også her å spiste vaffel. Han forsvant like fort som han kom etter et par vaffelhjerter stakkar....Tror kanskje ikke han syntes at vafler var det helt store. Mulig han stakk av før han fikk tilbud om et par hjerter til.... ja, ja.


Bestemor i mål


Trym klar til å angripe.....



Og det ble mål......


Det går for det meste i ballspill....

I morgen skal Geir på jobb, og vi andre har planer om en tur til dyreparken;0) Trym sier han ønsker å kjøpe seg skilpadder!!!, så det ligger ann til å møte Geir i Souqen i morgen eftermiddag..... (godt det ikke var ønsker om rosa kyllinger). 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar