søndag 19. februar 2012

Sol og bad

Takk for alle koselige kommentarer på bloggen de siste dagene. Vedig hyggelig!

Vi har hatt en deilig dag ved bassenget. Det er godt å varmt, og mye vind. Luften tar med seg sand som legger seg stort sett overalt. Spyling av bakgård er nesten dagligdags for å kunne bruke den uten å dra meg seg " halve ørken" inn i huset. Vurderer faktisk å teipe rundt vinduer med hvit, bred tape for å stoppe noe av sanden som vil inn.... Et tips fra en norsk familie som nå har reist hjem.










Til tross for at det er mange som har fri og ferie i compounden, var det "glissent" rundt bassenget i dag. Vi blir vel kanskje lei av å gå dit etterhvert vi også.... Ennå er vi ikke det, og spesielt Trym storkoser seg i vannet. Han er mer under, enn over vann!

Lars Thomas kom ruslende til bassenget i tovtiden! Da hadde Tage vært hjemme å sett etter han et par ganger allerede. Jeg skjønner godt gutten er trøtt, men han fikk beskjed om at sove til tolv når han er i Qatar blir uaktuelt fremover.... Ikke bare bare å være på besøk.

Fiskene til Trym har fått nytt vann i dag, og det blir spennende å se hvor lang tid det tar før en "sovner stille inn". Det skjer desverre ikke så veldig lenge etterpå... Også denne gangen fikk de flaskevann, så det står ikke på det. Tage har hatt skilpaddene sine i over 3 måneder nå. Det kan virke som de ikke spiser noe av den maten vi gir de, så vi lurer litt på hva de egentlig lever av. Luft og kjærlighet kanskje, for de er veldig til å " hygge seg..... "

I skrivende stund er Geir og Lars Thomas en tur på Villagio, et shoppingsenter "borti gata". I morgen blir det bassengtur på dagen og Souqen på eftermiddagen. Tage foreslo at Lars Thomas kan kjøpe seg en fisk i morgen.... Vel, kanskje ikke akkurat noe å ta med hjem sa vi, men da kom det forslag på en farga kylling. Han sjøl er ivrig på ett par nye skate sko!

1 kommentar:

  1. Må være flott å få komme på besøk til dere - håper det klaffer for oss en gang også - og da skal jeg love å ikke sove lenger enn til kl 1100. Tor Gustav

    SvarSlett