lørdag 11. februar 2012

En rolig dag....

Vi har vært litt slitne i dag..... Alle fire! Geir har holdt på med e-learning i hele dag, og nå skal vi snart sette oss ned å se en film.

Gårsdagen var helt topp. Lunchen var på The fish marked. Det bugnet med sushi, fisk, skalldyr og fantastiske desserter. En stor kjøledisk med utallige slag fersk fisk og skalldyr lekkert dandert var tilgjengelig. Bak på det åpne kjøkkenet stod kokkene klare og tilberedte den fisken eller de skalldyrene du hadde plukket deg. Vi kunne få akkurat det vi bad om. Kokt, stekt, grillet eller gratinert.... You name it! Som drikke til den fantastiske maten ble vi servert sprudlevann. Glasset ble aldri tomt, og etter fire timer var vi alle strålende fornøyde med "både det ene og det andre".

Vi prøvde å få med oss de andre hjem til oss, men det endte med Glenn Tore, Anne, Geir og meg. Noen skulle hjem til barn, andre hjem til bikkja og trur du jammen ikke noen skulle hjem til senga!! I femtiden på eftermiddagen.... Nei, Trygve du får sove før du kommer neste gang! Vi og familien Iversen satt ute i bakhagen til vi gikk å la oss utpå kvelden. Gutta lekte og sovna til slutt i sofaen.

Ikke så rart vi alle er litt slitne i dag. Tage og jeg har vært på fotballtrening. I dag var det godt å sitte på gresset og nyte synet av gutta som er så flinke til å spille fotball.

Middagen tok vi på grillen, og det er deilig å sitte ute å spise.

1 kommentar:

  1. Det er jo hyggelig å ha det hyggelig med venner da. selv om man blir sliten etterpå. Her i heimen er det Grand Prix kveld i dag. Kos dere. Tor Gustav

    SvarSlett