lørdag 25. februar 2012

Sealine Beach Resort og ATV kjøring

I dag har vi vært på Sealine Beach Resort, et hotell som ligger like ved innkjøringen til ørken. Noen av dere kan kanskje huske at jeg har skrevet om dette hotellet tidligere. Her betaler vi 115 norske kroner per stk for å "slippe" inn på hotell området. Hotellene med strand i byen koster mye mer..... For denne prisen kan vi benytte basseng og strand. 

Sjakk matt!

Været var ikke helt på vår side dessverre, men det er ikke så mye vi kan gjøre med det. Solen var absolutt tilstede, men det blåste kraftig. Dette resulterte i at det ikke var så veldig varmt. Men det var varmt nok for oss vikinger, så vi lå nå i bikini og badebukse på solsengene i sola. De andre gjestene trodde nok ikke vi var helt riktig friske. Her i Qatar er det fremdeles vinter, og mange kler seg godt. Jeg så en i dunejakke på hotellet i dag også, og i følge svigermor et par med lue! De som jobbet der var også påkledd!

Klare for å ta oss med på en tur langs stranda

Lars Thomas nøyde seg med spasertur på stranda

Tage, Lars Thomas og Geir var avgårde å kjørte firehjuling mens vi andre ble igjen på solsenga. Tage har ikke hatt lyst, eller turt til å kjøre tidligere, men i dag var han klar. I følge Geir hadde det gått veldig bra. Ikke de helt store utfordrende løypene, men kjørte alene gjorde han.


Tage i farta
 
Lars Thomas var som et stort glis da han kom tilbake fra kjøringen. Dette hadde tydeligvis vært gøy og ett stort høydepunkt i løpet av uka. 

I kveld blir det grilling og avslutning på ett koselig opphold med Lars Thomas. Dagene har gått så altfor fort. Vi er heldige å får beholde svigermor to uker til, og det er vi glade for. I morgen er det skole og hverdag igjen, og det kjennes egentlig ganske fint ut. Kjekt med ferie, men kjekt med hverdag og rutiner også.... 

God hverdag igjen til dere andre som også har hatt ferie. Veldig kjekt å se at det er så mange som følger oss her i ørkenlandet. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar