torsdag 16. februar 2012

Ferie

Nå er det ferie! Noen av dere tenker vel kanskje at jeg har ferie hele tiden her nede.... Å ha en lekse og fotballfri uke skal bli godt.

Trym var fornøyd med dagens idrettsdag på skolen. De hadde løpt og hoppet og kastet og..... Det hadde vært mye forskjellig på programmet forstod jeg. Tage skal ha idrettsdag på Aspire i slutten av måneden. Det blir ett litt større arrangement for de større elevene på skolen.

Trym har også hatt innlevering av sitt første prosjektarbeid i dag. Det ble en powerpoint presentasjon av Hvaler. De kunne velge mellom ulike "innleveringsmåter", og vi oppmuntret han til å lage powerpoint siden han er glad i data. Det ble en liten fremvisning, med litt bilder og fakta om Hvaler. Selvfølgelig med god hjelp fra Geir. Jeg har aldri laget powerpoint selv.... Lurte meg vel litt unna akkurat det på videreutdanningen!

Dagens svømmetrening var en blanding av trening og lek. Lykke for Tage som ikke var så lysten på svømming i dag. Det har vært en aktiv uke, og vi kjenner alle at det er godt med torsdag og helg. Til tross for trøttheten gikk turen til Villagio, et kjøpesenter i nærheten av her vi bor og like ved svømmehallen. Der ble det både mat og bowling på oss, Anne, Mathias og Christian.




Jeg ble ikke overraskende sist i konkurransen, og Anne først! Dårlig med bowlingtalent i familien altså... familien Iversen slo oss alle sammen gett!! Vi får ta revansje om ikke så altfor lenge.

God vinterferie alle samme (for dere som har det) og kos dere med hva dere enn skal gjøre....

1 kommentar:

  1. Kos dere masse med ferie og besøk!! Jeg har fått vinterferie -10dager fri, det blir fint! Thea kommer hjem fra leirskole i morra kveld, gleder oss til fredagskveld og helg:) stor klem:)

    SvarSlett