søndag 17. juni 2012

Rydde rydde rydde...

"Boden" må tømmes... Eller rettere sagt maids rommet! Så i dag har det gått i rydding. Med tanke på at vi kom hit med fire kofferter og en pappeske, har det samlet seg opp litt på ett skoleår. Det er godt vi har mye skap, for nå er alt "mikk makk" og turutstyr flyttet. Vi gikk til innkjøp av en stor aluminiumskiste til oppbevaring av turutstyr, så nå kan det stå "tørt" ute...

Skoleferien nærmer seg, og i dag hadde gutta med seg skole rapporter hjem fra skolen. Jeg må være såpass ærlig å si at jeg leste, gråt, leste og gråt... Er så stolte av de begge to og over hva de har fått til i løpet av dette skoleåret. Det beste var vel egentlig å lese at de er høflige, og at de tar hensyn og respekter de andre elvene.

Nellie blir fremdeles forstyrret av gutta, av besøk og av maintenance gutta som kommer for å "fixe"... Det går mye bedre når vi er ute å går tur, men her hjemme er hun ikke rolig for å si det sånn. Det beste er at "huset er i ro", men det er ikke lett å gjennomføre.

Geir kom hjem med ny arbeidskontrakt i dag, men det er vistnok ikke de store forandringene for hans del. Eller kanskje det dukker opp noen når han finleser?!

Kan avslutte med å fortelle at flybillettene hjem til Norge er bestilt. 8 juli setter gutta og jeg oss på flyet, og 27 kommer Geir!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar