lørdag 9. juni 2012

Geir dro tidlig på jobb i dag, og det er heldigvis ikke vanlig at han jobber på fridagen sin. Å beordre folk på jobb er heller ikke dagligdags for Geir, men sånn er arbeidslivet i Qatar. Om det ble så godt mottatt er vel en annen ting...

Gutta og jeg har ikke vært på jobb, men har hatt to runder i badebassenget. Både før og etter fotballtreningen til Tage. Trym viste oss at han kan kråle, for det hadde de lært i svømmetimen på onsdag. Skal si gutten kunne kråle, og det lover godt for svømmetreningen til høsten! Vi tror det kan bli kjekt for begge to, og får håpe at de kan trene samtidig.

Nellie bjeffer mindre og mindre, og i dag kunne jeg faktisk snakke med naboen mens hun stod ved siden av meg. Det kunne jeg ikke forrige dagen for å si det sånn. Tror kanskje hun er glad i å høre sin egen stemme...?! I compounden er det veldig mange hunder. Det lukter selvfølgelig Nellie, så det blir mye markering når vi er ute å går. Noen av hundene vil hilse på, mens andre blir dratt bort av sine eiere. Syntes det ikke var så veldig stas da en STOR hund kom løpende mot henne i kveld. Eieren spurte om bikkja si hadde oppført seg da han kom etter... Vel, ikke alle som har like kontroll på hundene sine.

I eftermiddag har Tage produsert en PowerPoint presentasjon om sjokolade. Med hjelp av Geir... De fikk valget mellom en stor plakat eller en PowerPoint. Han måtte blandt annet ha med hvor astekerne bodde, hvor kakaotrærne vokser (geografi) og andre interessante opplysninger om sjokolade.

Det merkes på mange måter at sommerferien begynner å nærme seg. Flere skal reise hjem på ferie snart, og noen skal også forlate Doha for godt. Trist men sant... Det er en del av expat livet! Man knytter gode relasjoner og får venner, så brytes det opp fordi man reiser videre eller hjem til "moderlandet". Noen vet faktisk ikke om de kommer tilbake hit igjen etter sommerferien. Det er nemlig slik, at enkelte firma opererer med 1 måneds varsel om flytting. Det er godt vi ikke kommer inn under den kategorien. Det høres nemlig ikke noe særlig ut syntes jeg!

Kommende uke blir innholdsrik på mange måter tror jeg! God helg til dere der hjemme, vår er nemlig straks slutt...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar