onsdag 6. juni 2012

Nellie

I dag kom Nellie flyttende inn til oss. Tror nok at hun forstod noe sist de var her, siden seng og mat og... ble satt igjen her. Plutselig fikk vi hund i huset, og den skal være her lenge. Kjekt!

Nå i kveld ville så gjerne Tage bli med å gå tur med henne, og jeg hadde ikke hjerte til å si nei, selv om det egentlig ble litt for sent for han. Tage holdt båndet og tok oppgaven svært alvorlig. Lot henne lukte og tisse, lukte og tisse igjen osv... I varmen som er nå kjentes 20 minutter mer enn lenge nok for henne, og det er også det matmor og matfar pleier. Vel hjemme igjen, var det rett i matskålen. Tage ville også se henne gjøre ett lite "snurre nummer" og fant frem en liten godsak som premie.

Å ha Nellie i familien noen uker kommer helt sikkert til å gå veldig bra. Litt bjeffing tåler vi, mest av alt er det hyggelig å ha henne i huset. I morgen hadde jeg egentlig planer fra tidlig morgen til eftermiddag. Jeg fant ut at det blir litt "heftig" for Nellie å være så lenge alene, så da ble det endring i planene. Ingenting som må gjøres i morgen heldigvis.

Vår potensielle maid som skulle komme for en prat igjen i dag, meldte avbud. Det tikket inn en tekstmelding i eftermiddag med følgende tekst "sorry Madam. I found a teacher job. Hope you are ok. Sorry". Vel hva sier man da æ?! Jo "Good for you. It's ok. Good luck;-)"... Da har vi rykket tilbake til start, men "er det meningen" at vi skal ha maid i huset, så ordner det seg sikkert. Det kommer vel nye muligheter... I morgen er det helg igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar