lørdag 17. mars 2012

Scandinavian food battle

Nå er det deilig og varmt i Qatar! Vi har spist frokost i bakhagen og syntes vi har det ganske så bra her nede!

I går formiddag var vi ved bassenget, og nå begynner det å bli "liv og røre" i bassengområdet. Gutta koser seg i vannet, men de er ikke ikke like ivrige etter å komme seg til bassenget som de var tidligere. Det går vel litt opp og ned det også.

Jeg forberedte fårikål til Scandinaviana food battle som vi "deltok" på i går kveld. Et godt initiativ fra Geir sine kolleger. Vi var 18 voksne og 9 barn som var samlet hjemme hos en dansk familie. Svenskene serverte forrett, nordmennene hovedrett og danskene dessert.

Svenskene bidro med svensk midtsommermat, vi med fårikål og bacalao og danskene med en "søt symfoni". Utpå kvelden hadde vi avstemning i kategoriene: smak, utseende, presentasjon, kaloriinnhold og et par kategorier til..... Vi var selvfølgelig sikker på seier, og det var både svenskene og danskene også! Etter en avstemning, som vi nordmenn mener var valgfusk- vi hadde desverre ingen valgobservatører, vant danskene!!! Det eneste positive var at danskene må stå som vertskap neste år også.

Festen varte til langt på natt. Barna sovna en etter en på sofaen, men det gikk fint å få de med i drosjen hjem klokken 0300 i natt. Slik et jo uaktuelt for de fleste av oss å gjøre hjemme i Norge, men her er ungene med og deltar i mye større grad.

I dag blir det en ROLIG dag tror jeg....

1 kommentar:

  1. Hei - dette hørtes varmt og koselig ut. Skulle gjerne vært der en tur - men etter et familieråd ble det noen andre prioriteringer først også pga. innflytting i nytt hus rett rundt hjørnet. Håper vi får en sjanse til. Hils. Med hilsen Tor Gustav

    SvarSlett