lørdag 31. mars 2012

Biathlon

Dagen startet i Aspire park for å overvære COWI gutta løpe og svømme! Det var biathlon, og COWI hadde meldt på 4 lag hvor det var en som svømte 500 m og en som løp 5 km. Første svømmer, var sønnen til en kollega av Geir. Målet hans var å holde søsteren sin bak, som startet 30 sekunder senere. Det greide han, så første COWI løper ut var Geir. Det var allerede opp mot 30 grader klokken halv ti på morgenen, så ble det en varm opplevelse.... Han la ut i altfor høyt tempo ifølge han selv. Tanken var å holde unna konkurrenten og kollegaen Torkel bak, som startet ca 25-30 sekunder senere! Det klarte han, og kom først av gutta i mål. Han ble dog slått av Torkel med noen sekunder, men lagkonkurransen vant Geir og Simon! Gratulerer.... På bilde under løper danske Ebbe, fornøyd mot mål.
I går eftermiddag og kveld var vi hos Caroline, Ebbe, Thea, Rune og Sara. De har et fint bassengområde og en flott minigolfbane i compounden, og det ble både bading og spilling.
De har også en stor deilig bakgård, og imens Geir og Ebbe var ute for å kjøpe middag dekte vi bordet ute. Fra en deilig varm og fin eftermiddag, ble det væromslag på minuttet. Jeg kunne se blå himmel ble "spist opp" av en grå tykk sky som kom i en rasende fart! Helt utrolig hvor fort været forandret seg til full sandstorm. Vi måtte rømme inn i full fart, og jeg kunne kjenne det svidde i øynene pga sanden i luften. Da vi tok inn asjetter, bestikk og glass igjen, var glassene dekket i bunnen av sand!! Utrolig men sant. Vi har aldri opplevd lignende..... Før sandstormen kom, fikk gutta både hoppet på trampolinen og lekt cowboy...

1 kommentar: