torsdag 22. mars 2012

Jentebesøk

Da ble det veldig stilt i stua! Fire veltalende damer har tatt på seg skoene å gått hjem.... Ei norsk, ei svensk, ei canadisk og ei fra Taiwan.

I Doha er det grått om dagen! Vi lengter etter sola nå... Den titter frem gjennom støvet, men den vil ikke riktig komme frem. De snakker om at det er meldt regn i morgen og at sommeren kommer for fullt neste helg. Ja, ja vi får se. Vi skal i ørken i morgen, så regn vil vi absolutt ikke ha!

Geir har vært bortreist for dagen, og er ennå ikke komme hjem. I dag er det ikke jobben direkte som kaller, men middag med kolleger fordi en av kollegene slutter. Her begynner og slutter det noen hele tiden på jobben har jeg inntrykk av.

Jeg har vært på lunch med norske gjengen i dag,og der fikk jeg høre historien til Astrid fra Trondheim, som skulle på weekend tur til Abu Dabi sammen med sin kjære forrige helg.... Joda, de kom seg av avgårde og så frem til en hyggelig helg i ett nytt land. Det de ikke var klar over, er at når man reiser utenlands fra Qatar, må den som jobber her i landet ha tillatelse fra sin arbeidsgiver om å reise utenlands! Helt sant! Dette var de ikke klar over, så weekend
turen deres startet og endte på flyplassen i Abu Dabi..... Desverre er det regler som må følges, end of story! De skal ta en en ny tur senere, da med papirene i orden.

Eftermiddagen har vi tilbragt i "klubbhuset" hvor gutta så film og spiste popcorn. Jippi, det er helg! Kvelden har jeg tilbragt med damene nevnt ovenfor, og gutta har vært med Christian.

Nå kom Geir inn døra og gutta er i seng. I morgen blir det som sagt ørkentur. Førpåsketur med sjømannspresten fra Abu Dabi, og gjengen fra den norske skolen i Mesaieed. Vi gleder oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar