lørdag 24. mars 2012

Fotball, end of term...

I natt har vi sovet tre sammen! Syntes litt synd på Trym i går fordi Tage sov hos Marco, så det ble en liten trøstegevinst på han. Trøstegevinst og trøstegevinst... Egentlig så er vel overnatting i vår seng førstepremie når jeg tenker meg om!

Tage hadde hatt det helt topp hos Marco i Al Fardan Tower, for spesilet interesserte se link for bilder av "tårnet" hvor Marco bor...... http://images.search.yahoo.com/search/images?_adv_prop=image&fr=ipad&va=Al+fardan+tower+doha

Marco ble med oss hjem, men først var vi på siste fotballtrening denne terminen. Tage og de andre gutta spilte turnering, og hadde fått "besøk" av ett annet lag. EVO ble delt i tre lag, og de spilte alle mot hverandre. Tage sitt lag møtte ett av de andre EVO lagene i finalen og det ble seier! En fin avslutning for gutta denne terminen. Nå blir det pause frem til 22 april når de starter opp igjen med siste termin som går frem til sommerferien.

Fra fotballtrening gikk vi hele gjengen til badebassenget. Der var gutta i vannet i et par timer. Kun avbrutt av en liten spisepause hvor de "hev innpå" en hamburger! Kjekt å se hvor artig gutta har det sammen.

Nå er det vaffler, og snart blir det nattinatt for de minste. Det har ikke vært overskudd på søvn på de denne helgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar