torsdag 1. desember 2011

Bursdagsfeiring for Trym

Vel overstått feiring! Tror jeg skal oppmuntre til å feire utenomhus neste år for å være ærlig..... Samtlige sengetøy er til vask, og hvem skjønner hvorfor??




Dagen startet med en løpetur ute i guds frie natur. Herlig temperatur å løpe i... Aspire park som ligger like i nabolaget er helt topp til løping. De har til og med laget til en løype med tartandekke. I morges var det bare 16 grader, men på dagtid kommer temperaturen opp i 20 grader. Det er blitt vinter i Qatar!

Fra løpetur gikk turen hjem til muffins og pizzaforberedelser. Pizza Hut er en suveren vinner her i Doha. En telefonsamtale og bursdagsmaten var bestilt! "The pizzaman" ventet ved døra da vi kom hjem fra skolen med 4 rykende varme pizzaer som var klare til å inntas (en for mye),







Vel det vil si vi ventet litt til de fleste som annonserte at de skulle komme faktisk kom. Det kom også frem av barna at en jente i¨klassen som jeg ikke hadde hørt noe fra også var på vei.... Hun dukket aldri opp, men jeg fikk en telefon fra mammaen halvveis ut i bursdagen. De var i Al Fardan Garden one, og ingen Johansen bodde i villa 19 der... Vel,  eh nei... vi bor i Al Fardan Garden five. Og det er i allefall 30 minutters kjøretur unna fra der de var. Vi så aldri noe til de! Bare dumt å lese invitasjon.




Trym var fornøyd med det meste, men selvfølgelig mest med alle gavene. Mange har tydeligvis fått med seg interessen for lego, for det var mange "raslende" esker.

Geir kom hjem fra jobb da de fleste av gjestene var gått og pizzaen var kald- men huset var ferdig ryddet. Og nå sier han jaggu at han skal på jobb igjen i morgen tidlig. Helt uaktuelt at jeg forbereder ørkenturen alene, så plutselig blir vi hjemme i morgen også!

I morgen er nemlig planen at vi skal vi på overnattingstur i ørken! Vi gleder oss alle sammen, og er veldig spente på hvordan det blir. Jeg må innrømme at slanger, innsekter og creazy arabere i Toyota er litt skummelt, men vi kan da ikke tenke på det.... Telt, soveposer og annet utstyr har stått ubrukt en stund, og det begynner å bli på høy tid å prøve det ut. Det ligger ann til at vi blir 7-8 familier som reiser innover i ørkenen i morgen. Norsker, dansker og en svenske i "skjønn harmoni". Rapport kommer på lørdag;o))

1 kommentar: