søndag 25. desember 2011

1.juledag

Etter en sen julekveld sov vi lenge i dag.... Det har ikke vært like fint vær på hvaler i dag, men vi har vært på tur. Det finnes ikke dårlig vær bare dårlig klær!


Nabolaget
Skams klove på Kjøkøy



Svigermor, mamma, Trym og pappa

Ikke Cu Chi tunnels, men Kjøkøya tuneller....




Turen gikk til Kjøkøya. Der kan vi velge flere "ruter" for tur. I dag gikk vi gjennom Skams klove. Det er en forkastning i fjellet som strekker seg over på 200-300 meter på Kjøkøya. I tillegg til denne forkastningen har øya et nett av tunneler og skyttergraver fra krigen. Øya har vært militært område i mange år, og ble åpnet for publikum for ikke så mange år siden. Jeg anbefaler varmt en tur på øya. Både forkastningen og disse tunnelene er stor stas, spesielt for barn. Gutta syntes det er like kjekt hver gang vi er der! Det er merket til Skams klove fra parkeringsplassen midt på øya rett ved riksveien.

Fra tur i skikkelig vær gikk vi inn i varmen og forberedte brunch. Hele slekta var samlet i eftermiddag. Vi savnet dog Helene, mammen til Henric som var hjemme og syk! Masse god bedring til deg..... Og Odin som var hos mamma Helle.  

Henric og Lea

Henric og Lea underholdt...



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar