lørdag 10. desember 2011

Dagen derpå....

I dag har vi hatt prosjektarbeid. Det vil si, det er egentlig Tage som har dette arbeidet. Men, en 8 åring trenger hjelp til powerpoint presentasjon trodde vi....

Tage har jobbet med å lage en presentasjon av norske ferier og høytider. Dette skulle lages som en "årskalender". Han burde legge ved bilder, skrive ned type mat, eventuelt spesielle klær vi benytter ved de ulike dagene osv....

Det gikk mye tid til å finne egnede bilder, men "dektetiv arbeidet" gav resultater. Vi fant bilder fra påskefjellet, søte kyllinger blandt fargerike påskeegg, herlige 17.mai bilder med bunadskledde nordmenn i fantastisk natur, "is spisende barn", St Hans bål, adventsstake, ferdig pyntet juletre og fyrverkeri over Oslo by!!

Vi har jobbet med "forarbeidet" flere eftermiddager og i dag skulle det lages powerpoint presentasjon. Da Geir startet powerpoint, sier Tage at "det her har jeg gjort på skolen mange ganger....". Så Tage la inn både tekst, hentet bilder og la inn nye sider og endret bakgrunn helt alene! Geir og jeg satt og måpte!!!

I morgen starter siste skoleuke før terminslutt. Begge gutta skal på skoletur. Trym skal til The Pearl å se på byggverk, og Tage skal til Museum og Islamic art. De skal ha "klassefest" hver sin formiddag, og på tirsdag kveld skal vi på Arabic night på skolen.

Jeg skal også prøve å få klemt inn en kveld denne uken slik at vi kan dra på Arabic games som arrangeres i Doha akkurat nå. Om det blir fotball eller friidrett er egentlig ikke så nøye, men vi vil gjerne besøke Khalifa Stadium som kan ta imot 40 000 tilskuere! Åpningssermonien i går kveld var vistnok en suksess;0)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar