tirsdag 20. desember 2011

Jentelunch og familiemiddag

En ny fullbooket dag nærmer seg slutten....

I morges var det litt sutring fra gutta på grunn av dagens påkledning. Tage skulle på tur med klassen i dag, og måtte av den grunn kle seg godt. Trym klaget ikke like mye, og det skyldes nok at han ikke er så glad i å fryse og skjønner fordelen av å kle seg godt!

Fire minus er jo egentlig ikke kaldt på denne årstiden. I fjor, var det mye snø og 10-12 minus dagenen før jul...  I Doha derimot har det vært 20-22 grader i dag i følge yr, så kontrasten er stor.

I formiddag har jeg, og flere andre venninner fra videreutdanningen vært på lunch hos Kristin. En sjarmerende bondegård på landet utenfor Fredrikstad. Frostrøyken lå på sjøen nedenfor huset, og inne spraket det på peisen. Vi fikk grøt med mandel, drakk kaffe og spiste sjokoladekake mens praten gikk livlig rundt bordet.

Heidi, Kjersti og Lene

Kristin kokka

Brita, Kjersti, Lene, Cathrine, Heidi og Kristin....

Jentelunch ble etterfulgt av familiemiddag hos Cathrine, Knut Tore, Simon og Jonathan. Der hadde vi også selskap av Siri, Felix og Herman. En koselig eftermiddag.

Trym, Simon, Jonathan, Felix, Herman og Tage

Jeg opplever disse travle dagene som positive. Travelhet kan også oppleves negativt og "tappende". Her og nå, er det ingen negativ energi forbundet med disse dagene som er "fyllt" opp med avtaler. Vi koser oss med venner og jeg føler meg heldig som har disse fine menneskene "rundt" oss.

Noe som derimot tar litt energi, er at oppvaskmaskinen i huset på Skipstad ikke fungerer... (et lite problem i en stor verden). Fra å håndtere vannlekkasjer og kloakklukt i Qatar går det nå i telefoner til Ikea og Servicehuset. Kjekt å ha noe å ordne opp i her også...... NOT!!

I morgen blir det juleferie (igjen) på gutta, og vi skal på besøk til Gro, Alex og Sebastian;o))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar