fredag 16. desember 2011

Tilbake på norsk jord.....

I dag startet vi dagen tidlig. Vekkerklokken ringte halv seks, og iløpet av en halvtime hadde vi gjort oss klare alle fire. Norway here we come... I alle fall for tre av oss.

Flyplassen i Doha var tettpakket... Og jeg mener TETTPAKKET. Vi måtte stå i kø for å slippe inn i innsjekkings området. Godt vi hadde reist hjemmefra såpass tidlig. I følge damen som sjekket oss inn på flyet var det høyst uvanlig mye mennesker som skulle ut å fly i dag. De fleste skolene i Doha hadde siste skoledag før juleferien i går, i tillegg er det nasjonaldag førstkommende søndag med fri.

Flyet var en time forsinket fra Doha, men det fløy de inn. Vi landet nøyaktig da vi skulle, nemlig klokken 1330 norsk tid. Helt topp å fly direkte hjem;0) gutta så film, så film, så film og spilte spill.... Ikke vanskelig å ha med på tur de!

Nå sitter vi på flybussen, retning Fredrikstad og Hvaler. Gutta er trøtte men veldig glade for å være i Norge. På Gardermoen var det hvitt på bakken, men her i Østfold er det grått..... Jeg har akkurat oppdaget at jeg har tatt med bankkortet til Geir, men det ordner seg vel. Det er mat i kjøleskapet og korn i skapet, så han overlever nok ;0)

Nå gleder vi oss til å bli hentet av mamma og pappa i Fredrikstad.

2 kommentarer: