søndag 11. desember 2011

Drittjobb....

I dag har vært den o store dagen for å "rense" kloakksystemet i huset. Stakkars gutter!!! De holdt på i flere timer med å skylle 4 (!) kummer på utsiden rundt huset. Det kan umulig bare være vår dritt som var i de kummene. Æsj bæsj... Huset har som følge av dette luktet kloakk i hele eftermiddag. Vi får inderlig håpe at kloakk lukten forsvinner for godt.


Gutta boys
Som jeg skrev i går, er det Arab games i Doha akkurat nå. Det resulterer i et enda mer kaotisk trafikkbilde. Vi har ved et par anledninger blitt STÅENDE FAST fordi trafikk politiet stopper trafikken for celebre... Da har vi blitt sittende i både 10 og 20 minutter! Skikkelig tålmodighetsprøve. Nytter ikke å irritere seg, bare vente og vente.

I dag kom gutta hjem med evaluering av første termin på skolen. Var egentlig mest spent på hva de skrev om hvordan Tage klarer seg i matematikk. En bekymret mor ble beroliget med at han klarer seg veldig bra. Den største utfordringen til gutta er selvfølgelig å forstå hva de egentlig spør om i de ulike fagene. Den dagligdagse engelsken er godt etablert, så fremover blir det å jobbe mer med det skriftlige språket. Begge gutta klarer seg godt og oppførerer seg bra, og det er selvfølgelig hyggelig å høre.


Nintendo......
Vi har så smått begynt å forberede gutta på at vi skal hjem på FERIE, og at det er her vi bor... Det vil de ikke høre snakk om, så jeg tror det kan bli en utfordring å få de med ned hit igjen. I følge min mor vil det ikke bli et problem pga varmen kontra kulden, men jeg tror vel egentlig ikke at det er noe de tenker så mye på. Vi får ta det som det kommer.

Geir vil gjerne poengtere at han har vært ute med søppla barbeint.......;0)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar