onsdag 21. desember 2011

Snø på Hvaler

Hvite svaberg møtte oss i morges da vi stod opp. Vi håper og håper at det vil bli liggende til julaften, og det kan gjerne komme mer.


På vei til skolen i morges
 Kulde og mye klær er stadig et tilbakevendende tema for gutta. Tage slet fælt i morges med å få på seg ei bukse som passet greit i september. Det førte til kommentarer om hvor greit det er med shorts, og hvor ugreit det er med trange bukser utenpå stillongs. Jeg tenker at det er fint de ser positive sider ved det å bo i Qatar.

Gutta hadde tredje og siste dag på Floren i dag. De var i kirken og avsluttet med grøt på skolen. Jeg rakk ikke så mye mellom å kjøre de til skolen og å hente de igjen klokken 11. De er begge enige i at det har vært fint å være på skolen. Takk til dere alle som har gjort disse dagene til positive opplevelser for Tage og Trym.

Bursdagspenger fra farmor og farfar har "ulmet" i lommeboken til Trym, og i dag dro vi på shopping. Det ble nye DS spill, film og bok. Ën veldig glad og fornøyd Trym med mindre penger i lommeboken ble med til Sebastian, Alex og Gro.





Happy family
 Vi fikk servert julemat og hadde stor glede av Sebastian som underholdt oss alle rundt bordet. Når man er 14 måneder vil man ha hovedrollen;o) Trym fikk fort med seg at Sebastian stort sett sier "geko" til det meste, og han syntes det var både- morsomt og rart.

I morgen skal gutta til Kirkøy å besøke Felix og Herman. Eftermiddagen er booket inn i Oredalen hos tante før vi henter svigermor på toget. Vi gleder oss.

1 kommentar:

  1. Godt å lese at dere har fine dager! Så superfint å se deg igjen, glad i deg:-)

    SvarSlett