fredag 30. september 2011

Ørkentur

For en spennende dag!!


Oppmøte....

Vi kjørte 11 biler sammen innover i ørken, retning Inland Sea. Det var kjempeartig! Gutta hylte, skrek og lo om hverandre i baksetet. Jeg bidro med hylene mine jeg også... Geir hylte derimot ikke, men bidro med full konsentrasjon til kjøringen;0) Jeg lar bildene fortelle om turen innover i ørken.






Den norske karavannen har slått leir

Fantastisk deilig sand og herlig vann, men desverre noen små maneter som brant flere av oss.... Disse blir det vistnok mindre av nå fremover når sjøen blir kjøligere. Eddik og betennelsesdempende hjalp, også ble det bedre etterhvert. I dag var det  ifølge de erfarne cirka 34 grader i vannet og 38 på land!


Stas med dykkermaske og snorkel
Vi kosa oss ved vannkanten og i vannet i et par timer før vi startet på hjemveien. Turen gikk da tilbake gjennom ørken. Lederbilen kjørte opp og ned noen ekstra sanddyner for å gi oss uerfarne litt "trening" i ørkenkjøring.


Happy family

Plutselig dukket det opp en flokk med kameler
Denne kjøringen opp og ned sanddynene gav oss "kikk". Trym syntes det var litt skummelt å kjøre ned de bratte sanddynene.  Geir og Tage tok derfor noen turer uten oss, og da fikk vi tatt bilde av de på vei nedover.

Tjoo... Her kjører Geir og Tage

Obs.. en familie kjørte bilen bom fast, men en araber i dish dash kjørte løs bilen på en-to-tre!
Vi har hatt en super dag sammen med mange norske familier. De er alle tilknyttet den norske skolen i Mesaieed.  Gleder oss allerede til ny tur ut i ørkenen.

Nå er det fredagsgodt og Harry Potter;0)

1 kommentar:

  1. Herreguuud, så fantastisk kult det så ut!! Booker høstferien neste år:-):-)

    SvarSlett