søndag 11. september 2011

Første skoledag

Dagen startet ikke akkurat strålende.... Hverken Tage eller Trym ville stå opp for å gjøre seg klare til skolestart. Trym ga klar beskjed om at han IKKE skulle ut av senga. Men, etter lenger og langt ble vi klare til avgang. Klokken 0645 gikk turen til Compass International School Doha. Skolestart 0730!

Ikke bare gutta som hadde vondt i magen i morges. Jeg hadde både vondt i magen og tårer som presset på.... Hva i alle dager holder vi på med? Stakkars gutta! Tankene gikk til klassekompisene på Hvaler og hvor trygt og godt de hadde det der. Men, de vil nok finne nye kompiser og bli trygge her også etterhvert tror jeg. Geir og og jeg kjørte fra skolen etter å ha sett de vel innkvartert i hver sin klasse. Trym i level 2, mens Tage "over natta" gikk fra 3.klasse til level 4.

Klokka 1330 kom det to småfornøyde gutter ut i skolegården. Ikke like blide som når de kom hjem fra Floren Skole, men ikke så aller værst til å være første skoledag på en international skole. Tage kunne fortelle at det er flere norske elever ved skolen, dog ikke i samme klasse.




















Jeg har tilbragt formiddagstimene i en butikk hvor de selger det meste av det man trenger til hjemmet. I går fikk vi nemlig vite at huset vi overtar er helt tomt når vi flytter inn. Så, da ble det handletur....... Fikk tak i det meste, men må vel supplere med noe etterhvert.



Møbler vil vi overta etter tidligere ansatte i COWI som har flyttet hjem. Blir spennende å se hvordan det blir...

Har fått prøvd ut løpemølla i kjelleren her i dag også, og det var litt vel VARMT å løpe til tross for at det var inne og temperaturen grei... (Er vel egentlig ikke så lurt å tenke at jeg allerede savner  løpeturene på Asmaløy)



Dagen ble avsluttet med middag og kaffe i byen....

Nattinatt;o)

1 kommentar: