søndag 25. september 2011

Ukestart

I dag var det ingen av gutta som hadde lyst til å stå opp! Vi har hatt en innholdsrik helg og det er mye som har skjedd... De hadde vel håpet at helgen skulle vare litt lenger. Vi får jo litt feriefølelse i helgene her alle sammen.

Denne uken er det oppstart med after school activity. De dagene de skal på det, blir de en time lenger på skolen. Av de ulike aktivitetene de kunne velge mellom, endte de opp med legobygging, sport og sport.. Da er de i sitt rette element begge to! I dag var Trym på legobygging og Tage på indoor activity. Trym var veldig fornøyd, men hadde takket nei til hjelp fordi han var redd de skulle ødelegge det han bygde! Jada...... Tage hadde, ifølge han selv kastet ballen lengst av alle så da var han fornøyd også..

Trym har vært på fotballtrening, og i dag smilte trenereen da vi kom. Geir har ikke vært med i like stor grad, så det er gutta og meg... Måtte jo fortelle at vi også hjemme i Norge har vært rimelig opptatt med fotball! Det er en ung mann fra England som tidligere jobbet som gymlærer her nede som har startet opp fotballskolen. Nå er de flere unge engelske menn som jobber med dette på fulltid her nede. Hm... vi utlendinger betaler for at podene våre skal være fornøyde. Forrige søndag på fotballtrening kom jeg i prat med ei mamma fra Egypt. Spennende! Hun kom å satte seg sammen med meg i dag også. Kjekk dame, og veldig interessant å prate med;0)

Ellers har dagen blitt brukt til å tenke litt mer på hvor vi skal bo. Vi har nå gitt beskjed om at vi flytter ut i slutten av oktober. Mest sannsynlig flytter vi nok til compounden som familie fra Stavanger bor. Fortsettelse følger..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar