fredag 23. september 2011

Ferske rundstykker

I dag har Trym vært på trening igjen. Hjemme på Hvaler var vi på fotball-trening eller kamp med gutta mandag til torsdag. Ukedagene var satt av til fotball.... Her i Qatar trener gutta to ukedager på eftermiddagen, og begge helgedagene på morgenen. Sånn sett er vi ikke så bindt opp på ukedagene i like stor grad som hjemme. Trym trente fra 1000-1100 i morges og Tage skal 0900-1015 i morgen tidlig. Vi har da hele dagen fri til å finne på andre ting etter trening. All trening foregår ute, så på denne årstiden er det litt vel varmt. Men, det er bare vi voksne som klager på det. Gutta har ennå ikke kommentert eller klaget på at det er for varmt her!




Jeg har bakt for første gang her nede i dag;o) Stekeovnen var uten stekeplater, men Lindis husmora fant frem kakeformen jeg har kjøpt å brukte den. Hurra for grove havrerundtykker. Nå ligger det en stor pose i fryseren klar til gutta sine lunchbokser.


Vi har også bada både hjemme i bassenget og hjemme hos en dansk kollega til Geir med familie. Barna deres går på samme skole som gutta, og Trym og deres sønn Rune i samme klasse. Veldig tivelige mennesker.




Det ble både bading, hjemmelagede hamburgere og dessert før vi reiste hjem med to trøtte og slitne gutter. En veldig koselig fredag;0)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar