onsdag 14. september 2011

Tivoli

Nå begynner dere sikkert å bli lei av all skrivingen om at gutta  ikke vil på skolen. Vel det er desverre et faktum, og det vil sikkert vare en stund til.... Desverre er det tårevåt avskjed og gutter som nesten ber på sine knær om å få bli med hjem igjen. I morgen er siste dagen denne uka, blir godt med helg for oss alle.

På en måte føles det som at vi har vært her lenger enn vi har. I morgen er det en uke siden vi kom. Forrige onsdag var siste dagen på Floren skole for gutta og tårevåt avskjed der også..... jada.

Uka har vært utfordrende på mange måter. Syntes jo egentlig at vi er gærne som er her. Men valget er tatt og jeg tror vi alle blir mer fornøyde når vi får installert oss i huset. Her i leiligheten er alt midlertidig... Var heller ikke forberedt på at vi skulle overta et tomt hus, så det har jo skapt hodebry... Men. nå begynner brikkene å falle på plass, og himmelen begynner å bli blå igjen. Har vært et par skybrudd iløpet av de siste dagene for å si det sånn.

I eftermiddag har gutta og jeg vært å sjekka ut fotballtrening som begynner neste uke. Det lover bra. To treninger i uka for begge. Selvfølgelig på ulike dager! Bare å kjøre....Får håpe det svarer seg og at gutta drar inn noen kroner på gamle far og mor om noen år;o)  For spesiellt interesserte sjekk http://www.evosoccer.com/

Vi rakk også å tilbringe litt tid ved et innomhus tivoli før vi henta Geir på jobb. Et stort kjøpesenter har en egen tivolipark. Der er det spillehall, berg-og-dalbane, lekeland med trampoliner og diverse andre leker.
Gutta syntes selvfølgelig at det var helt topp.




























Gleder meg til å møte norske damer i Qatar i morgen;0)

1 kommentar:

  1. Snart stortrives gutta, det vil nok ikke ta lange tiden. Kjempe spennende å følge dere på bloggen. For en opplevelse, både for de to små og for dere voksne. Masse lykke til videre, sjekker stadig bloggen din :-)

    SvarSlett