tirsdag 24. april 2012

The singing dunes

Det er sommer i Qatar nå. I morges var det over 30 grader da jeg kjørte gutta på skolen, og på dagtid har det vært 38 grader! Passer godt at de gjør vedlikeholdsarbeid i badebassenget nå! NOT! Utrolig at de ikke gjorde det i vinter... Men men, det skal visstnok ta en uke. Det betyr vel egentlig at de er ferdige etter to... Vi får se!

I morges ringte det på døra da jeg satt å spiste frokost i nattkjolen. Det var søte og energiske Caroline fra Taiwan, som bor rett over gata som ville ha kaffeselskap. Kjekk dame som serverte god kaffe! Artig med sånne naboer som are ringer på døra og vil ha kontakt. Det liker jeg...

I eftermiddag kjørte vi sørover og ut av byen retning Mesaieed og ørken. Vi var 5 familier, norske, svenske og danske! Turmålet var "the singing dunes". Vi stoppet like ved en stor sanddyne, målt til en helling på 37 grader. Denne måtte bestiges av oss alle, for på toppen ble vi sittende å se så solnedgangen! Ett vakkert skue... Geir overrasket med et par øl og brus på toppen. Det er kjæresten og pappa'n sin det!

Fin gutt med fine tenner!

Relax


Etter sola var gått ned, var øyeblikket kommet for å høre sanddynene synge. Og om de gjorde! Vi satte oss alle på rumpa, ved siden av hverandre og aket oss samtidig nedover bakken... Ved hjelp av trykket mot sanden, laget dynene vakre rumle lyder. Dette var et fascinerende sted, som vi absolutt vil reise tilbake til.

Skulle ha lagt til flere bilder, men nå er minnekapasiteten til bloggen oppbrukt.... Må finne ut av det i morgen! Beklager....


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar