fredag 14. september 2012

Strandtur

Det er helg igjen i Qatar! Første skoleuke er over, og kort oppsummert kan jeg vel si at gutta har det bra. Tage er veldig fornøyd, og Trym syntes det er ok. Det hadde nok hjulpet for Trym å hatt med en kamerat fra klassen i fjor, men jeg tror helt sikkert at det vil gå seg til. Han er stort sett glad og fornøyd!

I går etter skoleslutt, møtte Tage og 34 andre gutter fra 5. og 6. klasse opp for å være med på uttak til skolelaget i fotball. Ifølge Tage, vil de allerede på søndag få vite hvem som er de heldige 19! Tage var helt i ekstase da de var ferdige. Læreren hadde  nemlig fortalt at dersom de fikk ett godt skolelag, kunne de få muligheten til å spille skole turneringer utenfor Qatar. "Tenk deg det æ mamma... Dubai eller Saudi eller Baharain eller...". Jeg har ikke vanskelig for å forstå iveren, så vi får håpe drømmen går i oppfylelse. Da blir det enda en dag til med fotballtrening i uka, i tillegg til de tre andre til EVO!


Passerte dette bygget på vei stranda. IKEA er igang med byggingen, og vil åpne om ikke altfor lenge!


I dag har vi vært på stranda sammen med Cissi, Anders, Nellie og Martin. Der på stranden i Fuwairit,  blåste vi nesten bort! Sanden pisket oss på huden, og gutta ville inn i bilen å søke dekning etter en liten stund "på land". Det ble nemlig mest bading i varmt vann og høye bølger. Trym var sjeleglad for at svømmebrillene var med, for saltinnholdet i sjøen er svært høyt! Nellie stakkar syntes det var varmt tror jeg, for hun fant fort skygge under bilen. Til tross for nyklippet og kort pels blir det varmt for en liten hund i varmen.

Det blåser...

Akkurat nå sitter Geir på taket, gutta ser film og jeg blogger. Deilig med helg, og godt å bare være hjemme... God helg alle sammen!


Deilig med takterasse

1 kommentar:

  1. Lykke til med fotballen, håper det går deres vei. Kjenner meg sååå igjen! Her er det også fotball som er tingen. Pussig hvor likt vi har det..
    Morro å lese om dine og familiens opplevelser i Doha. Hong Kong klem Bente

    SvarSlett