søndag 9. september 2012

1. Skoledag



Dagen var endelig kommet. I går kveld var Trym oppløst i tårer, og han ville ikke gå på skolen. Han gruet seg fælt, og trodde selv at han ikke kom til å kjenne noen... Snakk om å ta sorgene på forskudd stakkar! I morges var det ny runde med tårer, men han kom seg opp og ut av døra. Det hjalp med avledning i form av ny lydbok i bilen, og snart fikk han tilbake normal farge i kinnene.

På skolen fant vi fort ut at Tage kom i klasse med mange fra i fjor, men Trym derimot kun noen få. Det rare var at han var like blid, og om det var på grunn av ett par søte jenter fra klassen i fjor skal være usagt! Sofie var ikke blandt de, for de av dere som husker henne...

Da jeg hentet de etter endt skoledag, var de så fornøyde! Himmel og hav så glad jeg ble... Trym har fått ei flott "ordentlig" ung engelsk dame til lærer, og Tage har fått ei "kul" dame fra Wales. Jeg har en god magefølelse på at de kommer til å trives dette året også.

Tar med ett bilde av skilpaddene til Trym på slutten. Her er de igang med kveldsmat, og i kveld var de litt kranglete med hverandre. De prøvde rett og slett å ta maten ut av munnen på hverandre!


Skilpaddene til Trym 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar