søndag 23. september 2012

"La spagetti"

Dagens lunch ble pizza med min kjære på "La spagetti". Ett minutt over tolv var jeg på plass som dagens første lunchgjest. "Hakk i hel" kom Geir- og flere med ham. Den italienske resturanten åpner først på dagtid klokken tolv for lunch servering. Deretter stenger de noen timer på eftermiddagen før de igjen åpner for middag på kveldstid. Å kunne møtes til lunch oppleves fremdeles som luksus...

Nam nam...

Eftermiddagen her hjemme har gått til lekser, lekser og atter lekser! Det er gloser, regning og skriving. Søndag er litt den store leksedagen. Det er i grunnen ganske ok å gjøre unna mye av ukas lekser den første dagen i uken. Globalskolen har innleveringer med tidsfrist på søndag, og vi fikk levert i tide denne uken også. Gutta er flinke!

Som belønning for arbeidet, ble det en tur i butikken 50 m "borti gata" og premien ble en is! Den lokale "nærbutikken" har ett rikt utvalg av varer... Det er ingen som gjør storhandelen der, men går man tom for noe er butikken veldig god å ha. Gutta syntes det er stor stas å gå dit med noen penger å kjøpe seg godteri i helgene!

Med en hyggelig kjøpmann som alltid sier "denk yu" når jeg betaler, går jeg alltid ut igjen med ett smil... "Denk yu tu"!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar