mandag 3. september 2012

Globalskolen

Borte bra men hjemme best? Vi har ikke beveget oss ut av compounden i dag heller. Det jo så travelt..., så vi holder oss hjemme!

Badebassenget ble redningen i formiddag, og der var vi ikke alene. Det er deilig for både store og små med sol og varme igjen. Vi har det godt!


Det er mange hjemme i Norge som lurer på hvordan vi har det... Her kommer ett par bilder fra stuen. Arabere er ikke like opptatt av interiør som vi hjemme i nord, så det er lite å finne til huset her nede. Det hjelper å kjøpe med noe fra Norge... Jeg kan jo kalle det "Norwegian arabic style"!





Foruten å ha vært til badebassenget, har gutta begynt på ny skole i dag! Globalskolen. Det er en nettbasert skole for nordmenn som bor i utlandet. Gutta var middels ivrige, men noe var stas... Mye å sette seg inn i, men med gjennomsnittlig halvannen time skolearbeid i uken tror vi at det kommer til å bli bra! Tror det er fornuftig å opprettholde noe norsk, og spesielt etter å ha observert Tage i sommer da han skrev... Det var en god blanding av norsk og engelsk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar