lørdag 3. november 2012

Festdag igjen...

Ferien er over for denne gang, og i morgen er det tilbake til hverdagen. Hverken Trym eller Tage er ivrige på skolestart, og hadde det vært opp til Trym hadde de ikke gått på skolen i det hele tatt. Vel, det er godt at ikke han bestemmer!

Fredag var vi med "Norsk i Qatar" på piknic i Aspire park, og det var en "merkelig" opplevelse for de fleste av oss. Her i landet, er det som mange av dere har fått med dere ikke så mye trær, men i Aspire park har de trær. Det er jo helt topp for små og store barn som vil være motoriske. Det som ikke er så topp, er at det ikke er lov til å klatre i de...

Og slik fortsatte forbudene! Den ene vakten ble rett og slett veldig opptatt med å passe på at vi ikke gjorde alt som ikke var lov! Utrolig men sant, så er det ikke lov å spille fotball i parken for de som er eldre enn 10 år!! 10 år! Hallo??? "This is a exercise park, not a family park". "Well, all the boys are execiting when playing football" svarte en av oss. "No Madam, football is not execiting". Oj, oj, oj...  Er det mulig? Joda, det er mulig. Så i ett land om skal arrangere fotball VM om 10 år, anses ikke fotball som trening!!

Vi var rimelig oppgitte, og da han igjen kom for å fortelle at minstegutten i følget ikke hadde lov til å leke med dragen sin, trodde vi at vi hørte feil. Grunnen? Han kunne få tauet rundt hodet og bli kvalt! Smerte... Vi konkluderte med at Aspire park ikke vil komme til å bli samlingsstedet for neste picnik. Og, det vil også vært lettere om de satt opp ett skilt som forteller hva som er lov til å gjøre i parken, istedet for skiltet som forteller alt som ikke er lov!!

Den "merkelige" picnik dagen, ble avsluttet med en kjekk kveld hos Iversen. En herlig blanding av store og små koste seg til langt på natt.


Thea, i herlig kostyme fra Oman og Glenn Tore


Geir, Anne og Heidi konkurrerer...

2 kommentarer: