onsdag 16. oktober 2013

Vel framme på Maldivene!

Etter en litt lengre reise, ankom vi Meeru Island mandag formiddag! 

På flyplassen i Doha opplevde vi igjen å bli diskriminert ved å bli tatt ut av køen blandt titalls fargede... Med hvit hud følger også fortrinn i passkontroll! Uff og uff, det er ingen behagelig følelse å bli beglodd fordi vi blir favoritisert! 

Første stopp var Colombo, Sri Lanka! Det er halvannet år siden sist, men vi kjente oss jo selvfølgelig igjen! Vi klarte å "slå ihjel" noen timer "på vent", og snille kjæresten sendte meg inn i spa avdelingen! Helt greit i grunn etter å ha sittet på nattfly uten noe særlig med søvn. Så, med nystelte negler og deilig fotmassasje var jeg klar for siste etappe på en time! Nå er det kanskje noen som lurer på hva de stakkars gutta mine gjorde mens jeg var i spa avdelingen?!? Da kan jeg fortelle at de brukte tiden til å  spille på iPad. Kjekt med nettilgang på flyplassen! 

Med en litt småbekymret Tage ved min side landet vi trygt på Male, hovedøya på Maldivene! Tage var redd vi skulle lande i havet fordi rullebanen gikk nesten helt ut i vannkanten! Øya Male er ikke stor, og det kunne virke som om flyplassen gikk over hele øya! Vi ble godt mottatt og fulgt ut til en speed båt like utenfor ankomsthallen!


Etter en time i båt var vi endelig fremme på Meeru Island! Ett lite paradis... Christian, Mathias og Anne stod vinkende på brygga og tok oss imot!! Det var spesielt noen små gutter som var veldig glade for å se hverandre!



Så nå er vi altså her og nyter late dager... Vel, noen av oss har vært å løpt, trenger jo ikke å nevne navn! 



Værmessig er vi jo bortskjemt med sol og sommer hele året! Her har vi sett sola, med det har vært mye "vær"! Temperaturen er deilig, og vi er like blide til tross for litt lite sol...

I dag har deg regnet i "bøtter og spann", men etter en liten stund kom solen fram igjen...



Vi snorkler og koser oss, og alle syntes det er stor stas å kunne se så mange flotte fisker på nært hold! 


I går fikk vi champagne på døra, så vi har det igrunnen veldig bra...

For spesielt interesserte kan jeg fortelle at Mathias og Anne har blitt "open wather divers" sertifiserte i dag, så i kveld blir det nok en ekstra skål! Tøffingene!!!

Vi høres, hilsen fra Maldivene


1 kommentar:

  1. Å så koselig å lese samt se bildene !fra Maldivene. For en opplevelse! Kos dere og nyt. ha frtsatt en flott ferie. klem fra nord

    SvarSlett