lørdag 12. januar 2013

Mangrove skog...

Her i Qatar nærmer det seg ukeslutt, og i morgen er det på'n igjen med ny uke...

Vi har hatt en deilig helg! I går hadde vi store planer om å kjøre firehjulinger (ATV)  i ørken men det var altfor mye vind til å kunne nyte en slik aktivitet.

Det ble en eftermiddag og kveld på The Pearl. Jeg har aldri opplevd så mye mennesker der noen gang. Jeg tror at grunnen ene og alene var at det var SALG. På "perlen" ligger de kjente og dyre merke butikkene på rekke og rad, og det er nå en kan være "heldig" å få seg en veske til under 5000 nkr!

Vi nøyde oss med middag og kaffe, og noen ny veske ble det ikke på noen av oss i går!

I dag har vi vært i mangroveskogen ved Al Kohr, nord i Qatar. Dette er ett stort område som vi gleder oss til å utforske mer i kajakk! I dag ble turen dessverre noe redusert pga at vi kjørte oss fast i gjørma! Det er aldri kjekt å kjøre seg fast, og ekstra ille er det i lånt bil. Beklager Torkel, men bilen er like fin og nå skinnende ren,- både ut og innvendig...

"You never go that way again...."! "Of course not..."... ("Stupid europeen...")...

Dette er i QATAR!

Legg til bildetekst


Gjørme ja...
 
Kan ellers fortelle dere kalde nordboer at det har blitt vinter igjen her. Æsj! På torsdag falt temperaturen drastisk, og nå syntes vi det er kaldt her... Dog ikke for kaldt til en is for nordmenn på tur!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar