onsdag 1. mai 2013

Påskeferien

Her kommer bilder fra turen vår til De forente arabiske emirater og Oman! Vi kjøpte visum til Saudi Arabia for fjerde gang! Hørte jeg noen tenkte "de er glade i å kjøre bil..."?!

Vi opplevde vakker natur, spektakulære bygninger og fantastisk selskap. Takk til alle sammen for en flott og minnerik ferie, og spesielt til Caroline og Ebbe som tok oss med til de vakreste wadier.

En wadi, er ett elveleie som avhengig av årstiden er tørr eller ikke. I Oman er det utallige slike wadier, og den ene er mer vakker enn den andre! Vi fikk campet, badet og nytt disse på absolutt alle måter. Fra å måtte bryte opp campen klokken halv seks på morgenen pga flom (!), til å bade i "naturlig badeland", til å oppleve at min siste time var kommet mtp kjøring i skummelt terreng.... Ah... Så heldige vi er som får oppleve alt dette...


Nye solbriller i Abu Dhabi

Fjell og grønne palmer... "Typisk" Oman!

Trym og Gaia i souqen i Moscat

Den ene campen vår, med fantastiske bademuligheter!

En ny wadi... VAKKERT!

Vi går og går... "Premien" var en ny fantastisk badeplass!

Vi er HØYT oppe, og veiene er VELDIG små og trange!

Vår lokale guide som sammen med to brødre vist oss en ny vakker wadi...

Kameler langs veien var daglig skue i Oman!

Ny wadi og nye bademuligeter....

Ett naturlig badeland med sklie

Dubai

Posering foran verdens høyeste bygning, Burj Kalifa på 828 m!

Dubai marina


1 kommentar:

  1. For noen fantastisk flotte bilder. Det må være en opplevelse å få se så mye og alle minnene som dere tar med dere hjem til Norge engang. Tenker på guttene som får se og oppleve en annen verden, fint å ta med seg videre i livet.
    Klem

    SvarSlett