mandag 10. desember 2012

Juleverksted

I eftermiddag har vi vært hos Linda og jentene på juleverksted...

Trym klipper og limer og...

Linda og Thea i full konsentrasjon...

Christian lager juletrepynt

Mathias maler 

Tage maler julekort

Nam nam Sara

Det pyntes pepperkaker


Julestemningen lar vente på seg, og jeg vet ærlig talt ikke om den kommer. Det oppleves veldig rart å se husene i nabolaget pyntes med lys, julenisser og plastikk granbar rundt dørene... Ute skinner sola, og gradestokken viser fremdeles temperaturer opp mot 30 grader på dagtid. Gutta spurte om vi også skulle pynte opp med lys, og jeg måtte dessverre skuffe dem med ett "nei".

Nå har jeg gått forbi plastikktrærne i butikken i flere uker uten å kjøpe med ett hjem, så nå blir det definitivt IKKE juletre i plast. Ikke i år heller... Som noen av dere kanskje vet, kommer vi ikke til å være i Qatar under julen. Neste uke reiser vi til Sør Afrika sammen med familien Iversen. Vi skal blant annet på safari utenfor Johannesburg, og til Cape Town. "Julaften" skal vi feire sammen med mamma og pappa! når vi kommer tilbake hit igjen den 30 desember... 

3 kommentarer:

  1. For et flott juleverksted. Skjønner godt at du ikke får julestemning med sol og 30 grader. Ønsker dere en flott juletur til Afrika.
    Juleklem fra det høye nord hvor temraturen er minus 11 og mørketid.

    SvarSlett
  2. Ikke lett å få julestemning her heller men jeg ser at du gjør mye får å få den. Ser ut som dere koste dere veldig med juleverksted. Vi har gjort "juleting" her også men får liksom ikke helt følelsen.. Men juletrær har de her i Hong Kong som er langt finere enn de vi har hjemme og de er ekte!! Ha en fantastisk jul! Gleder meg til bilder fra Sør Afrika! Spennende!! Juleklem fra Hong Kong

    SvarSlett
  3. Så koselig!! Julestemning - det spørs hvilke forventninger vi har til jul selv . Pynt eller ikke - Det er tid for ettertanke og litt ekstra kos. Hos oss har vi faktisk julestemning. Vi har stresset helt ned før jul, og ikke gjort ting vi bør gjøre, men ting vi har lyst til å gjøre. Bla. har vi ikke sendt julekort, men vi har spist masse julekaker allerede. Kjersti strikker sokker, og vi har slått av TV-en. Vi gleder oss også til å se bilder fra Sør Afrika. RIKTIG GOD JUL uansett !!
    Kjersti og Tor Gustav

    SvarSlett